Xavier Vives: assessors de Mas, pilotes del Príncep Felip

Temps estimat de lectura: 1 minutsExtracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí           […]

Temps estimat de lectura: 1 minuts

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí

 

 

 

 

 

Xavier Vives és el «Director Acadèmic» del lobby privatitzador de IESE SP-SP que hem conegut de la mà de Jordi Gual i Joaquim Triadú, també assessors del president.

Vives és el director de la Càtedra Abertis de Regulació, Competència i Polítiques Públiques, que s’imparteix a IESE.

Com el seu nom indica, les càtedres Abertis estan finançades per l’empresa de Salvador Alemany.

La missió d’aquesta càtedra és: «Difondre coneixements en l’àrea de la regula-ció i les polítiques públiques».

En matèria de drets laborals, Xavier Vives és fidel a la línia de IESE: «Cal rebaixar les cotitzacions socials, augmentar l’IVA i reformar la negociació col·lectiva» · «A Espanya la gent pensa més en defensar els drets adquirits que en com generar riquesa» · «Hi ha una Espanya que confia en l’amiguisme per aconseguir negocis i subvencions».

Veient casos com el d’Urdangarin o els escàndols sanitaris a Catalunya, en aquest punt cal donar la raó al senyor Vives.

L’únic que falta és que el senyor Vives especifiqui qui són exactament els que es beneficien d’aquest amiguisme! Per cert, ESADE també té una Càtedra Abertis: es diu Cátedra LiderazgoS i Governanza Democrática. L’equip acadèmic està integrat, entre d’altres, per Eugenia Bieto (també assessora del president), Marcel Planellas o a Carlos Losada, que va promoure el llibre sobre patrocini esportiu d’Iñaki Urdangarin. Actualment Xavier Vives forma part del Consell Assessor de la Fundació Príncep de Girona.

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Ens ajudes a difondre?

Xavier Vives: assessors de Mas, pilotes del Príncep Felip

twitter_CATfacbook_CAT

 

Enviar un comentario