Josep Santacreu: els nois del PP que assessoren a CiU

Temps estimat de lectura: 1 minutsExtracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí Santacreu aconsella el Govern en […]

Temps estimat de lectura: 1 minuts

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí

Santacreu aconsella el Govern en matèria de sanitat pública a la vegada que és conseller delegat de DKV Seguros, empresa estretament lligada a la gestió privada de la sanitat valenciana a través de DKV Marina Salut…

«DKV Marina Salut té per objectiu aconseguir l’excel·lència en la gestió, la generació de riquesa» va dir Santacreu quan va posar la primera pedra de l’hospital de Beniadlà, juntament amb Francsico Camps.

Una excel·lència de gestió que, com a mínim, cal posar en dubte tenint en compte qui eren els dos socis de Santacreu a DKV Marina Salut:

Un dels socis era la CAM, els directius de la qual van cobrar 1,7 milions en incentius de manera indeguda; una entitat que va haver de ser rescatada amb 5.249 milions d’euros pagats per tots els ciutadans.

I l’altre soci era Bancaja, una de las caixes que, sota el nom de Bankia, han deixat un forat de 19.000 milions d’euros que s’ha tapat, evidentment, amb diners públics.

Santacreu admet que les retallades ajuden a la seva empresa: «Existe un enorme interés por parte de familias, autónomos, empresas e incluso parejas, que antes dudaban si entrar o no en estos seguros y que ahora, frente a la incertidumbre de la sanidad pública, dan el paso (…). Este movimiento nos aporta estabilidad», explicava a la premsa fa poques setmanes.

Actualment, a més d’assessorar Artur Mas, Santacreu també és vicepresident del Patronat de la Fundació Edad&Vida, presidida per Higinio Raventós i on participen La Caixa, PWC, IESE o Josep M. Via, també assessor d’Artur Mas en l’àrea de sanitat.

Santacreu és membre de FemCat, una organització empresarial on trobem alguns noms que han fet fortuna gràcies a la sanitat pública, com per exemple, Carles Sumarroca o Jordi Bagó, del Grup Serhs.

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Ens ajudes a difondre?

Josep Santacreu: els nois del PP que assessoren a CiU

twitter_CATfacbook_CAT

 

Enviar un comentario