cafèambllet 5 – PP, PSOE, UPyD i CiU, units pel TTIP

Així són els 100.000 exemplars que estem repartint arreu de Catalunya!

¿Què uneix el PP, el PSOE, UPyD i CiU? Doncs que tots aquests partits recolzen el tractat del TTIP, un tractat negociat en secret entre la UE i els Estats Units. Tots van votar en contra de fer un referèndum i Artur Mas es va negar a comparèixer per explicar en què consisteix aquest tractat de negoci i inversions opac i silenciat pels mitjans convencionals.

Descarrega’l >> Fes click a la imatge

Captura de pantalla 2014-11-11 a las 10.10.45

3 thoughts on “cafèambllet 5 – PP, PSOE, UPyD i CiU, units pel TTIP

  1. Siempre es bueno que haya más información aunque no sepamos si realmente es veraz,da.veni eso ya se verá en el tiempo. Bienvenida.

  2. Ànims en el vostre projecte. He llegit el núm. 5 i heu aconseguit un nou seguidor.
    Voldria suggerir, des d’aquest comentari una ILP que considero serà molt ben acollida per tothom, PER AL RETORN DELS DINERS QUE EL GOVERN ESPANYOL HA PAGAT, EN CONCEPTE D’INDEMNITZACIÓ DE LA PLANTA CASTOR I ELS SRS.. D’A.C.S.
    Amb els diners que això ha costat al ciutadà, es poden assumir atencions socials suficients per pagar l’energia a les persones que aquest hvern no podran encendre la calefacció, segurament que fins i tot donarà per ajudar al manteniment de l’alimentació a tants nens que van a l’escola amb un trist got de llet al ventre,

Deixa un comentari:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.