Eugenia Bieto: ESADE, els ‘urdangarins’ i Artur Mas

Temps estimat de lectura: 1 minutsExtracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí A més de ser membre […]

Temps estimat de lectura: 1 minuts

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Fem un rapàs als assessors d’Artur Mas. Per conèixer-los a tot, click aquí

56_president

A més de ser membre del CAREC, Eugenia Bieto és, actualment, directora general de l’escola de negocis ESADE. Bieto va accedir a aquest càrrec després que el seu predecessor, Marcel Planelles, es veiés involucrat amb l’escàndol de l’Institut Noos. «Planelles va desenvolupar un paper central entre les persones i empreses que oferien serveis a Urdangarin» segons explica el diari El País.

La relació d’ESADE amb l’escàndol Urdangarin no acaba aquí. El soci d’Iñaki Urdangarin i cofundador de l’Institut Noos era Diego Torres, professor i membre de l’equip d’investigadors d’ESADE, on per cert, va estudiar Iñaki Urdangarin.

Una de les primeres mesures d’Eugènia Bieto quan va assumir ESADE va ser demanar als empleats i professors que no parlessin amb la premsa sobre el tema Urdangarin. Per cert, el director de comunicació d’ESADE és Oriol Llop, que abans d’això era cap de premsa d’Artur Mas.

Lliçons als ciutadans · Tot i els escàndols protagonitzats per molts dels seus directius i professors, ESADE es permet donar lliçons als ciutadans. En una entrevista concedida a la revista Aces de Sanitat Privada, Bieto va dir: «No és sostenible que l’estat presti serveis sanitaris a cost 0». Segons Ramon Serna del sindicat CATAC-CTS IAC «la senyora Bieto sembla oblidar que els ciutadans paguen impostos per tenir aquests serveis. De “cost 0” res de res…»

A la mateixa entrevista, Bieto explica l’avantatge de tenir consellers al Govern provinents del sector privat: «Aquesta mena de porta giratòria entre persones que van del sector públic al sector privat i viceversa ajuda a signar convenis».

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Ens ajudes a difondre?

Eugenia Bieto: ESADE, els ‘urdangarins’ i Artur Mas

twitter_CATfacbook_CAT

Enviar un comentario