Per què hi ha tantes Vanguardias als trens?

Temps estimat de lectura: 0 minutsExtracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis L’any 2011 els 7 principals grups de comunicació van rebre de la Generalitat 6 milions d’euros. L’any 2012 […]

Temps estimat de lectura: 0 minuts

Extracte del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Ejemplares de La Vanguardia repartidos gratuitamente en los trenes de Cercanías.

L’any 2011 els 7 principals grups de comunicació van rebre de la Generalitat 6 milions d’euros. L’any 2012 els ciutadans van posar de la seva butxaca 9,4 milions d’euros. Els grups més beneficiats han estat el Godó (1,45 milions) i El Punt (1,3 milions). A banda d’això el Govern d’Artur Mas va aprovar l’any 2011 una subvenció de 5,5 milions d’euros per finançar la rotativa del diari La Vanguardia. El diari Ara va ingressar entre 2011 i 2012 prop d’un milió d’euros i el Grupo Zeta (El Periódico) va rebre 1,9 milions al mateix període.

Així, no és extrany que cada matí els trens, les universitats i els edificis públics despertin plens d’exemplars de La Vanguardia… gratuïts.

Ens ajudes a difondre?

Per què hi ha tantes Vanguardias als trens?

twitter_CATfacbook_CAT

Més informació:  “Artur Mas: on són els meus diners?” · Llegeix-lo gratis

Enviar un comentario