Ens ajudes?

Temps estimat de lectura: 1 minutsEns fas un cop de mà? La edició impresa d’aquest llibre va ser posible gràcies a la col·laboració de les 977 persones que van aportar diners per pagar el disseny, […]

Temps estimat de lectura: 1 minuts

Ens fas un cop de mà?

La edició impresa d’aquest llibre va ser posible gràcies a la col·laboració de les 977 persones que van aportar diners per pagar el disseny, la correció, la impressió i la distribució d’aquest llibre de 352 pàgines.

Però volíem que el llibre estigues a disposició de qualsevol persones de manera lliure i gratuïta perquè l’objectiu principal del llibre és difondre allò que el Govern no vol que es conegui. Aquí teniu el llibre. Esperem que gaudieixin de la seva lectura.

Però per poder seguir fent aquesta feina necessitem diners. Per això, si al final del llibre creieu que us ha aportat alguna cosa, podeu pagar per ell el que crgueu convenient. Farem com els músics que toquen al carrer. Músics que toquen per a tothom  i que viuen dels que consideren que aquella música val la pena.

Nosaltres no sabem tocar música. Intentem fer periodisme. La teva col·laboració ens servirá per seguir fent periodisme sense dependre de la publicitat dels bancs ni de les subvencions dels governs.

Pots col·laborar fent el donatiu que creguis convenient.

Moltes gràcies,

Marta i Albano.

Captura de pantalla 2013-11-10 a las 13.53.11

—————————

Si vols fer una transferència bancària: 1491 0001 28 2015475011 (Triodos Bank)

Si vols fer un ingres a finestreta: 0128 0577 21 0100011796 (Troba l’oficina més propera)

Si vols fer el donatiu amb tarja de crèdit (disponible a partir del 13/11/13): 


NOTA: El caféambllet no rep cap tipus de subvenció pública ni té contractades suscripcions amb cap ens oficial. Al caféambllet ningú cobra més de 900 euros mensuals. Els posibles beneficis obtinguts amb aquesta versió digital servirán, entre d’altres coses, per fer front a les despeses jurídiques derivades   de la historia que us expliquem a continuació.

6 thoughts on “Ens ajudes?

  1. El libro es muy ameno y fácil de leer, se lo recomiendo a todo el mundo que vive en Cataluña y toda España.
    Los Politicos y demás personajes, como Jueces, ect, ect, son autenticos asquerosos y sinvergÚenzas.
    Realizaré toda la publicidad del libro que está en mis manos, a través de Internet, boca a boca, ect, ect.
    Un saludo, y adelante, tenemos que acabar con esta “chuzma”.

    Ojo: Ahora otra vez más dinero para Caixa Banc, para privatirzarlo, un ATRACO al ciudadano.

  2. Hola! Una pregunta. Quan val el llibre? Es que el vull comprar a la llibrería Alibri del carrer Balmes 26 a Barcelona pero no se quants diners he de portar.

    Gràcies.

  3. Hola. M’agradaria llegir el llibre “Artur Mas on són els meus diners” però no el trobo per cap llibreria. On he d’anar per adquirir-lo? gràcies. Sóc de la província de Barcelona

  4. Hace tiempo compré vuestro libro “Artur Mas: On són els meus diners? ” ademas tengo descargados vuestros “clips” en YuoTube y guardados en un disco duro. El lunes próximo tengo una última visita con mi médico especialista en Medicina Interna, harto ya de aguantar la corrupción en el Hospital de Sant Pau, lo deja, abandona, se rinde y como es un gran médico desearía regalarle este libro en castellano. ¿donde podría encontrarlo ya? Gracias por vuestra lucha continuada, contáis con mi apoyo y el de nuestro grupo de salud de una AVV.

  5. He llegit el vostre llibre durant aquestes vacances de nadal. No és un llibre qualsevol. És el fruit d’un rigorós treball d’investigació. No sou una autora i un autro qualsevol. Sou dues persones d’aquelles que hom voldria tenir en la seva vida per la vostra capacitat de creure en un altre tipus de societat però, a més a més, per la vostra fortalesa a l’hora de fer tot el possible per aconseguir l’objectiu que us vau proposar.
    Us vull donar les gràcies per la vostra aportació a que nosaltres, la ciutadania, tinguem més coneixement del que es cou d’amagatotis.
    Marta, Albano, heu aconseguit la meva simpatia, el meu respecte i la meva complicitat per a possibles futurs projectes.
    Una abraçada i felicitats!!!

  6. Soc ciutadà crític, soc metge de capçalera. Sabia per la premsa què s’havia destapat a la Selva, però no en sabia els detalls (la vostra aventura -valentia, detalls de la vida de casa vostra) que ara he començat a llegir amb creixent interès. Si existeix el llibre en paper, desitjo comprar-lo. Altrament igualment us faré un ingrés. Gràcies companys. No per haver criticat a l’engròs sinó per haver destapat amb rigor, amb noms i cognoms, aquesta punta d’iceberg. Però sobretot perquè traspueu sinceritat i “carinyo” i perquè sabeu agraïr (en aquest cas són innecessaris noms i cognoms) a la gent maca la seva feina i la seva dedicació.

Enviar un comentario