• Harry Sparnaay estrena una obra de Sergio Fidemraizer

    by  • 15/10/2008 • Portada • 0 Comments

    En el transcurs del ‘VIII Festival Internacional de Música Contemporánea de Tres Cantos’ (Madrid), el mundialment reconegut clarinetista baix  Harry Sparnaay donarà a conèixer en caràcter d’estrena absoluta una peça de Sergio Fidemraizer, compositor argentí que viu a Blanes des de fa més de vint anys. Es tracta de “Viento Sur (2008)”, per a clarinet baix i electrònica, obra escrita especialment per encàrrec del propi mestre holandès.

    El concert es realitzarà el pròxim 11 d’octubre a l’Auditori Municipal de Tres Cantos, i inclourà també obres d’A. Lewin-Richter, J. Yuasa, T. Marco, O. Saladrigues, H. Parra, J. Durán-Loriga i R. de Man. ‘Escriure per a un solista tant destacat ha sigut un autèntic desafiament per a mi –diu Fidemraizer-,  però, la qualitat humana i artística d’en Harry han convertit l’experiència en més que gratificant, i és clar, una inigualable oportunitat per aprendre d’un gran músic com ell…’. En el Festival, que es realitza cada any en l’esmentada localitat madrilenya, es donaran cita diferents solistes i grups de cambra nacionals i de l’exterior, interpretant  clàssics del segle XX així com un important nombre d’estrenes mundials de compositors espanyols.

    Deixa un comentari