• L’exposició fotogràfica sobre el Circ Cric recapta 1.900 euros per a Pallassos Sense Fonteres

    by  • 21/09/2008 • General • 0 Comments

    · Ramon Texidó / Malgrat
    La Biblioteca de la Cooperativa de Malgrat de Mar va acollir fins el passat 31 d’agost l’exposició fotogràfica sobre el Circ Cric de Carme Beltran i Vicens Tomàs. La recaptació obtinguda per la venda de les fotos, prop de 1.900 euros, es destinaran íntegrament al projecte que actualment desenvolupa Pallassos Sense Fronteres a Haití.
    L’organització va assumir íntegrament les despeses de l’exposició i, per tant, la recaptació total es destinarà al nou projecte solidari. Durant la mostra, els visitants varen adquirir un total de 32 fotografies a 50 euros que, juntament amb la venda de pins, clauers, nassos, llibres i samarretes -273,20 euros-, arriben a un import total de 1.873,20 euros. Aques­ta quantitat serà lliurada pro-perament a Pallassos sense Fronteres per als treballs que vol desenvolupar a l’illa cari­benya. En un comunicat de premsa, els organitzadors de la mostra fotogràfica han agraït a tot el públic assistent la seva visita i la col·laboració amb aquest projecte solidari.

    Deixa un comentari