• “Ramos hauria de deixar d’exercir la represantació del poble”

  by  • 17/11/2005 • General

  Una de les conseqüències més sonades de la suspensió de llicències feta per l’Ajuntament ha estat la dimissió de Ramón Ramos, portaveu de CiU a l’oposició, com a alt càrrec de l’empresa immobiliària Finques Tarradellas, que justament té entre els seus projectes la conversió en apartaments de l’Hotel Mayestic.
  Preguntat per una periodista sobre com l’equip de govern valora aquesta dimissió, Marigó va contestar que "existia una incompatibilitat moral i ara s’ha vist", i "aquesta doble vessant de polític i professional de la immobiliària era difícil".
  "A mi em va preocupar moltíssim veure als mitjans de comunicació que el senyor Ramos plegava de l’empresa per no perjudicar-la. A mi em preocupa perquè llavors em pregunto: el polític Ramón Ramos estava a l’empresa per a beneficiar-la?"
  Segons Marigó, per una qüestió d’ètica, "el senyor Ramos, en comptes d’haver plegat de la seva activitat privada, del que hauria d’haver plegat era de les seves responsabilitats públiques, perquès és la manera diàfana, clara i més transparent de separar les incompatibilitats que ell mateix ja ha demostrat amb la seva dimissió a Finques Tarradellas. La manera més contundent de no voler perjudicar ningú, no només a l’empresa sinó també als interessos del poble de Blanes, és deixar d’exercir la representació del poble, per poder dedicar-se plenament a la seva activitat professional".
  Marigó va acabar mostrant la seva incomoditat amb la situació provocada per Ramos i la seva "activitat privada lícita però incompatible amb la defensa dels interessos dels ciutadans", i els ciutadans ens han col·locat a l’Ajuntament per defensar els seus interessos, i el que em preocupa és que "en alguns moments no puguin estar ben representats".

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com