• Perímetres de seguretat

  by  • 22/11/2008 • Portada • 0 Comments

  Soc veí de Residencial Blanes i juntament amb  altres veïns d’aquest barri i  d’altres zones de Blanes vàrem ser convocats ja fa mes de 3 anys per l’anterior equip de Govern al Teatre per tal de tirar endavant els perímetres de seguretat de les zones que llinden amb el bosc.

  L’oferta consistia en què l’Ajuntament faria les actuacions necessàries per tal de complir la llei de la Generalitat que obliga a mantenir una franja de seguretat entre les vivendes i el bosc, l’Ajuntament ja tenia un pressupost i només calia localitzar els propietaris de les parceles per tal de demanar permís per entrar-hi i fer la neteja necessària.
  Be, ja han passat tres anys i cada cop que acaba l’estiu pensem que pel següent ja tindrem feta l’actuació, pero en realitat mai arriba, l’actual equip de govern ens dona llargues, sempre ens diuen que falta localitzar algun propietari, però no s’acaba mai.
  Potser hem d’esperar que un estiu d’aquests hi hagi un incendi i, segur que llavors s’hi posaran, potser serà massa tard.

  Albert Carmona
  Blanes

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  Deixa un comentari