• Blanes: una llotja nova

  by  • 18/11/2008 • General • 0 Comments

  Ports de la Generalitat ha iniciat aquests dies la rehabilitació de la llotja de peix del port de Blanes. L’objectiu dels treballs és adaptar l’edifici als nous requeriments de qualitat, sanitaris i ambientals per tal d’oferir un millor servei al sector pesquer. Algunes de les actuacions més destacades són l’ampliació de la zona de refrigeració en 225 metres quadrats per distingir el circuit del peix del circuit del gel o la construcció d’un nou tren de rentat per a les caixes del peix. Les obres, incloses en el Pla especial del port de Blanes aprovat el desembre del 2006, es preveuen executar en un termini de cinc mesos i mig i suposaran una inversió de prop de mig milió d’euros.

  El projecte preveu millorar aspectes de l’edifici com les façanes, la coberta i l’interior. També es canviaran els tancaments, els paviments i els revestiments de la sala de subhasta, la zona de manipulació i l’àrea d’expedició del peix.

  Amb l’objectiu de distingir el circuit del peix del circuit del gel, la zona de refrigeració s’ampliarà en 225 metres quadrats. Així, l’espai de refrigeració es distribuirà en dues zones per al peix i una per al gel: amb cambra de conservació, cambra de congelació i cambra pel gel.

  Un altre punt del projecte és la construcció d’una sala on s’instal·larà un tren de rentat per a les caixes del peix. A més a més, s’adequarà i equiparà una cabina per a les anàlisis veterinàries.

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  Deixa un comentari