• Agustí Bartra torna a Mèxic de la mà de Miquel Pujadó i Carles Canut

  by  • 20/10/2008 • Portada • 0 Comments

  Guanajuato (Mèxic).- Agustí Bartra ha reviscut a Mèxic amb l’obra Bartrian(na), de la mà de Miquel Pujadó i Carles Canut, que s’ha presentat en el marc del 36 Festival Cervantino. El muntatge titulat ‘Agustí Bartra: entre el exilio y el retorno’ repassa la vida del poeta en veu d’ell mateix, de la seva dona, Anna Murià, i de dos personatges que investiguen sobre la vida de l’escriptor. El director musical de l’obra, Miquel Pujadó, ha declarat que no és només una obra sobre Bartra, sinó que és un homenatge a la parella, Bartra i Murià, ja que ella, també escriptora, ‘va sacrificar’ la seva obra per que ell pogués escriure.

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  Deixa un comentari