• El I Triatló Sprint Accura compta amb més de 200 participants a Gavà

  by  • 13/10/2008 • General • 0 Comments

  Barcelona.- Un total de 202 participants, dels quals 161 van creuar la línia d’arribada, es van inscriure el I Triatló Sprint Accura, disputat aquest cap de setmana a Gavà (Baix Llobregat). Els vencedors van ser, en categoria masculina, l’asturià Sergio Garcia amb 1hora i 7 segons i en categoria femenina, la mexicana Mayalen Noriega amb 1 hora, 7 minuts i 23 segons. Els més de 200 triatletes van fer front a 750 metres en natació, 20 quilòmetres en ciclisme i 5 de cursa a peu. La inestabilitat meteorològica del cap de setmana va propiciar un mar amb moltes onades, la qual cosa aquest primer segment va ser una de les claus de la competició, tant en homes com en dones.

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  Deixa un comentari