• Nota a lectors i anunciants

  by  • 18/04/2006 • General

  Davant de les molt lamentables acusacions efectuades pel se-nyor Udo Baumann a l’últim número de la seva revista, NoupaperEditors S.L. vol fer saber a clients i lectors que:

  1.Les acusacions del senyor Baumann no tenen cap fonament. El Setmanari cafè&llet posa en circulació cada divendres 12.500 exemplars tal i com diu als nostres crèdits i tal com ens comprometem amb els nostres clients.

  2.Aquesta acusació se suma als molts intents de fer mal a la nostra empresa per part d’aquesta persona. Durant els últims mesos hem estat denunciats al Dipòsit Legal de Girona i al Ministeri de Treball, sense que cap d’aquests organismes, després d’exhaustives inspeccions, trobés res irregular a la nostra empresa. En vistes de que legalment no podia fer res per obstaculitzar la nostra feina, el senyor Baumann ha fet el pas definitiu: difamar a la seva competència en públic.

  3.NoupaperEditors S.L. emprendrà les accions que siguin necessàries contra el senyor Udo Baumann  per la seva acusació totalment infundada, que té com a únic objectiu embrutir la imatge de NoupaperEditors S.L.
   
  Per últim volem expressar el nostre agraïment a les mostres de suport rebudes per part de lectors, amics i, especialment, als nostres clients que no han dubtat mai de la nostra paraula. Gràcies a tots. Amb el vostre suport, continuarem millorant el nostre producte i servei per fer-lo més atractiu, efectiu i mo-dern. Aquesta és l’única manera de fer competència.
  Estem a la vostra disposició per fer-vos qualsevol tipus d’aclariment.
  Moltes gràcies.

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com