• Els mitjans expliquen l’absolució al cafèambllet

  by  • 27/02/2014 • Portada • 14 Comments

  pais2

  Edició impresa del diari El País

  Després d’un any i mig de recorregut judicial la condemna al cafèambllet per haver vulnerat l’honor de l’assessor d’Artur Mas, Josep Maria Via ha estat  tombada i la nostra revista i els seus editors hem estat absolts. A continuació un recull de premsa al voltant de la notícia:

   

  · La Audiencia anula la condena contra los editores de la revista ‘Cafeambllet’ (El País)

  Los jueces consideran que el contenido del vídeo está amparado por la libertad de expresión · ‘El mayor robo de la histoaria de Cataluña’ denunciaba la opacidad y la corrupción en la sanidad · La revista ‘Cafeambllet’, condenada a pagar 10.000 euros · ANÁLISIS: ‘Un amargo cafeambllet’

  · L’Audiència de Barcelona tomba la sentència contra els periodistes de la revista Cafè amb Llet (La Directa)

  Revés judicial en el cas dels vídeos (1, 2) sobre la corrupció a la sanitat catalana. L’Audiència de Barcelona ha tombat en sentència ferma la condemna contra els periodistes Marta Sibina i Albano Dante, editors de la revista i la web Cafè amb Llet. Ambdós queden absolts de l’acusació d’infringir el dret a l’honor de Josep Maria Via, exalt càrrec de la sanitat catalana i actual assessor del president Artur Mas.

  · Anulada la sentencia contra ‘Cafèambllet’, la revista que destapó casos de corrupción en la sanidad catalana (El Periódico)

  Tras descolgar por orden judicial el vídeo -titulado ‘El mayor robo de la historia de Catalunya‘ y que llegó a estar publicado en el ‘Washington Post’– los editores buscaron apoyo en la red para recaudar los 10.000 euros que necesitaban para pagar la multa (ahora revocada).

  · Anulan la condena a ‘Cafeambllet’ (Cronica Global)

  Albano Dante y Marta Sibina habían sido condenados en primera instancia a indemnizar el ex alto cargo de la sanidad pública catalana Josep Maria Via, por dos vídeos publicados en su página web. Fueron condenados antes que los casos de supuesta corrupción que denunciaban.

   

   · Victòria judicial de Cafè amb Llet (e-notícies)

   

  Entrevista a Catalunya Ràdio: Albano Dante, de la revista “Cafè amb Llet”: “Han intentat mantenir un silenci que durava 30 anys”

  Satisfacció de l’editor de la revista “Cafè amb Llet” per l’absolució dels dos periodistes condemnats a pagar 10.000 euros a l’assessor de Presidència Josep Maria Via. També els va sentenciar a destruir el treball periodístic. Ara, l’Audiència de Barcelona revoca la sentència, considera que no és així, i que el treball periodístic simplement s’inspira en el dret de la llibertat d’expressió.

   

  El juez absuelve a ‘Cafè amb Llet’, la revista que denunció la corrupción en la sanidad catalana (eldiario.es)

  La publicación fue condenada a pagar 10.000 euros por haber atentado al honor de Josep Maria Via, un alto cargo de la sanidad catalana, pero el juez de la Audiencia de Barcelona considera ahora que las declaraciones están protegidas por la libertad de expresión.

  · L’Audiència de Barcelona anul·la la sentència contra Cafè amb Llet

  · La Audiencia de Barcelona tumba la sentencia contra los periodistas de Cafè amb Llet (La Marea)

  Ya puede volver a ver el vídeo del “mayor robo de la historia de Cataluña” (El Plural)

  La Justicia ampara el reportaje de ‘Café amb llet’ que destapaba el el “enriquecimiento” de un alto cargo de la Generalitat, hoy asesor de Mas a costa de hundir la sanidad pública

  Anul·len la condemna als editors de la revista ‘Cafè amb llet’ (Ràdio Lloret)

  Captura de pantalla 2014-02-27 a las 10.48.57

  Algunes altres reaccions a Twitter

   

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  14 Responses to Els mitjans expliquen l’absolució al cafèambllet

  1. Maite
   27/02/2014 at 11:59

   Enhorabonaaaaa!!
   Menys mal que hi ha algú amb seny!!
   Gràcies per la vostra feina!!
   Una infermera de la pública

  2. Miguel Ángel
   27/02/2014 at 12:12

   Felicitats i “relaxing cafèambllet” per tothom.

  3. 27/02/2014 at 13:28

   Uy, se os ha olvidado poner el de la Vanguardia 😉

  4. Maria Teresa
   27/02/2014 at 17:21

   Me’n alegro molt i molta sort amb els nous projectes

  5. Kyrill
   27/02/2014 at 17:24

   La perseverancia es muy importante. A todos nos debe alegrar que, en ocasiones, en algunas instancias la justicia prevalece. Muchas felicidades por vuestra insistencia en combatir a los fraudulentos. Hay que seguir.

  6. 27/02/2014 at 18:33

   ENHORABUENA .-D

  7. 27/02/2014 at 23:50

   Felicidades y enhorabuena por haber ganado la condena de pagar los 10.000€. y la razón y la verdad siempre gana, muchos exitos

  8. Blanca
   28/02/2014 at 00:01

   M’en alegro molt, és una molt bona notícia. Endavant!

  9. 28/02/2014 at 12:44

   adelante, vuestra y nuestra intervención es fundamental, para cambiar las normas de nuestra constitución , ya que no sirven actualmente. A conseguir lo que realmente queremos y eso es no queremos chorizosss pperos y de ciu ni psc. que es nuestro dinero y queremos controlarlo

  10. 04/03/2014 at 11:14

   Ohhhhh, La vanguardia no n’ha dit res? Alça!

  11. Ramon
   04/03/2014 at 13:03

   Fantàstica feina…Companyes i companys de CAFÈAMBLLET, per fí arribarà al PROLETARIAT, amb facilitat el periodisme “no controlat ni manipulat pel poder”…GRÀCIES, “ENPODERAMENT SOCIAL” #SÍSÍ-PROCÉS CONSTITUENT!!!

  12. Tonicastillo1
   06/03/2014 at 12:43

   No se sabe nada de los diarios del regimen Vanguardia, Punt y Ara que no les caeis bien? los del cafeambllet?

  13. Alfons
   06/03/2014 at 16:40

   Felicitats!

  14. Joan
   21/04/2014 at 08:33

   Déu vos guard,
   Siusplau, encara que només siguin comentaris, intenteu d’utilitzar un català més acurat i amb una sintaxi genuïna. Intenteu de no escriure en “catanyol”. La nostra llengua ja està prou adulterada. No costa gaire de fer-ho bé. Altrament, anirem cap a una deturpació del català de la qual no en sortirà res de bo. Si ho feu bé hi gunayarem tots.
   Atentament.
   Joan Vives.

  Deixa un comentari