• COMUNICAT: Els vídeos estan esborrats, els escándalos segueixen aquí

  by  • 28/02/2013 • Portada • 17 Comments

  Versión en castellano / English version

   

  El passat 23 d’octubre de 2012 la revista cafèambllet va ser condemnada per danyar l’honor de l’assessor del President Artur Mas, Josep Maria Via. La condemna ens obliga a retirar el vídeo “El major robatori de la història de Catalunya” on denunciàvem diversos escàndols sanitaris. La condemna també inclou el pagament d’una multa de 10.000€. Per voluntat del demandant l’import d’aquesta multa anirà a mans dels gestors dels hospitals de Blanes i Calella, dos hospitals on vam descobrir la desaparició de 2,4 milions d’euros en mans dels seus gestors.

  Des de la revista cafèambllet hem interposat un recurs davant aquesta condemna. Tot i que encara la sentència no és ferma, el senyor Via ha demanat la retirada del vídeo i el jutge del jutjat nº 37 de Barcelona ha accedit a la petició. Per això, avui, 28 de febrer de 2013, hem procedit a retirar el vídeo “El major robatori de Catalunya”.

  Demanem disculpes als nostres lectors. Reiterem que cap de les dades que els vam oferir en aquest vídeo és erronia. La denúncia i condemna és per una “qüestió d’honor”. Totes les dades que sortien al vídeo estan totalment contrastades. Avui 3 persones a les que apuntàvem en aquest vídeo com responsables de diversos escàndols sanitaris estan imputades, 2 detingudes i una investigada per la Fiscalia.

  Demanem disculpes als nostres lectors. Retirem el vídeo absolutament contra la nostra voluntat. Creiem que la retirada del vídeo no només és un atemptat contra la nostra llibertat d’expressió sinó també un atemptat a la llibertat d’informació dels ciutadans del nostre país. Esperem que aviat a Catalunya i a Espanya poguem recobrar la llibertat d’expressió i informació.

  Gràcies per la vostra comprensió,

  Marta Sibina i Camps (@martasibina)

  Albano Dante Fachin (@_cafeambllet)

  Noupaper Editors S.L.

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  17 Responses to COMUNICAT: Els vídeos estan esborrats, els escándalos segueixen aquí

  1. pol
   28/02/2013 at 21:42

   Com ho he expressat varies vegades,,,endevant continueu, acabaran tos condenats, altre cosda es que la justicia, els acabi portanrlos a la preso, ja que exo, no mes es per el poble,,, els poderosos es tapen tots entre ells, perque de prop o no en alguna cosa han “MULLAT” TOTS, per exo el amiguismo es lo que mes fan servir , avui per tu dema per mi, i axins nosaltres el poble , mentras tant paguem , i ells chuclan, tot lo que poden mentras estan a dalt, i la justicia ja se sap, al seu servei, amb pocas excepcions, perque si no ja m expliquereu com es que triga tant a resoldre casos, i a vosaltres en un no res , a callar la veu que s ha atrevit amb ells,,,,Continueu,,, a veure el llibre ho he difos tot lo que he pogut,, endevant,,, ja ho sabeu molts,,,¡¡,,estem amb vosaltres,, ¡¡
   salut

  2. 01/03/2013 at 08:42

   Hola,pues la cuestión es que no se que decir ante tanta corrupción,ante tanto ladrón,creo que nos tendríamos que hechar todos a la calle pero con armas,parece que sería la justicia que entenderían,estoy indignado,habergonzado y muy cabreado con el gobierno catalán,yo pensaba que Cataluña era un país muy serio con lo cual me sentía muy orgulloso,ahora me dan asco todos esos políticos corruptos y que no tienen u ápice de verguenza,los tendrían que llevar a una isla y que se comieran unos a otros,saludos a la comunidad sana que aun quedamos

  3. 02/03/2013 at 00:30

   Viva Café amb llet. Estais haciendo un trabajo muy necesario y vuestros vídeos son realmente interesantes por lo que denuncian y la manera que elegís de hacerlo.

  4. Ranma
   22/03/2013 at 18:45

   Penso que si us han obligat (perque això de manera cautelar no me l’ha empasso) a retirar el video, és perque hi havia molta veritat. Tenen molt a amagar , per això volen que el video no circuli més per internet. No he pogut veure el vostre video-denúncia perquè ja no hi és però segur que era molt bo.

  5. 02/04/2013 at 23:05

   ¡Anim, valents!… poden fer-vos borrar els vídeos, pero els que hem vist no oblidem… i queda eregistrada vostra valenca aportació. Desgraciadament, estos problemas tenen arres molt profunds y la solució haurá de venir de igual manera.. la bona notícia es que el derrumbe del sistema financer occidental es questió de mesoso i que el mon del futur encara podem coneixer-lo i intentar rientar-lo cap al be comun. Estem a temps. Per cert ¿que ha passat ab la multa? Si es el cas, haruieu d’obrir una collecta popular… compteu amb mi.

  6. jose antonio
   09/04/2013 at 12:46

   Ánimo, hoy en día es dificil poner puertas al cielo, yo he subido el video a varios sitios y lo he distriobuido a todos mis contactos.

   Saludos

  7. Otger Kathalon
   24/04/2013 at 13:01

   No veieu que esteu fent la jugada als antiindependentistes? On són les proves de les vostres acusacions? La majoria del comentaris que us aplaudeixen estan escrits en castellà i us demanen més canya per acabar amb el procés sobiranista. Traïdors, botiflers!!!

  8. mÔnika
   25/04/2013 at 04:50

   hi ha tres comentaris en castellà i tres en català i amb aquest quatre. guanyen els comentari que us aplaudeixen en català. anim

  9. mÔnika
   25/04/2013 at 04:51

   hi ha tres comentaris en castellà i tres en català i amb aquest quatre. guanyen els comentari que us aplaudeixen en català.

  10. Josep
   07/05/2013 at 10:15

   Bon Treball a la gent de Café amb Llet!
   I per el Otger, amb tot el repecte d’un català amb més edat que tú. Si vols proves indaga tu mateix el següent:
   * Biomassa: Qui controla les dexailleries a Catalunya.
   * Què és Coma-EMTE
   * Què és Agbar.
   * Quí ha pagat Spannair.
   * Qui son: Boixareu, Sumarroca, Miarnau,etc…
   Si tu ets capaç de dir-ho, jo t’acceptaré que hem diguis Botifler i les mandangues que tu vulguis, fins i tot marxaré de Catalunya si és el teu dessitg.

  11. MIGUEL B
   14/05/2013 at 18:16

   Agradezco a cafeamllet la informacion que ha publicado y que permite conocer de cerca nuestro sistema sanitario y los personajes que lo gestionan.El resultado , el hundimiento de nuestra sanidad mientras losresponsables se van de rositas o a la alcaldia de Barcelona ¿Hasta cuando?

  12. David
   18/06/2013 at 09:14

   Aqui podeu veure copies dels videos! Feu-ne la màxima difussió. El Via nomès ha provocat un efecte Streisand!

  13. teresa
   21/09/2013 at 12:47

   gracies,a veure si entre tots fem caure tots aquests casos,es dificil,,son practicas molt arraigades,pero tard o d’hora tot se sap.

  14. mar
   24/01/2014 at 10:00

   Aquesta colla de lladregots tenen un aparell propagandístic que està minant el cervell de molta població. És un escàndol, cada any que passa és pitjor…
   Agraeixo profundament la vostra feina, i la de tothom qui dedica almenys una mica (o molt!!) de cap a pensar, a qüestionar, i a treballar per un món més just. Gràcies!

  15. Ramon
   31/01/2014 at 13:02

   Com es pot tenir tanta i tanta mala llet com teniu realment m’agradaria saber qui esta darrera de totes aquestes manipulacions i mentides realment ja algú que es pugui creure tot el que dieu per els vídeos i la revista? qui paga totes les multes que us posen?

  16. 19/02/2014 at 21:14

   Perdoneu els pseudoindepes, la munició antiindependència no la crea Cafeambllet, sinó els corruptes. Vull una Catalunya independent, lliure, lliure també d’aquesta casta governant plena d’immundícia. Vull una Catalunya independent i absolutament democràtica i transparent, sense lloc on amagar corrupcions ni corrupteles ni portes giratòries ni cap de totes aquestes merdes, sense esclavituds neoliberals ni de cap altra mena. Vull una Catalunya independent també per teenir una oportunitat de decidir sobre més coses, sobre totes les coses. Per això les grans empreses, també les de Catalunya, no recolzen la independència.

  Deixa un comentari