• About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  68 Responses to Catalunya: Finlàndia o Guinea Equatorial? (Artur Mas i els bananos)

  1. Josep Casadellà
   26/11/2012 at 16:17

   Tant sols per fer veure que s’ha d’anar amb els ulls oberts mani qui mani, aquí teniu un exemple de temps del tripartit.
   No sé si es poden posar enllaços ( http://defensasanitatpublica.wordpress.com/noticies-i-mes/cuentanos-tu-historia-nou/queixes-dusuaris-i-treballadors/carta-dun-metge-destapant-la-corrupcio-a-la-sanitat-catalana/ ) per això poso el text.

   L’austeritat que demanem és la que ha dut a la pràctica el Dr. Auqer. Que els nostres governants no facin el que vulguin dels nostres diners, no ha de ser únicament feina seva, cal la consciència d’un poble i la integritat de les persones. El resultat per en Kiko Auquer va acabar essent apartat de les seves funcions i com diu ell “aparcat” dins un armari.

   NO NI HA UN PAM DE NET

   Soc un funcionari públic, metge d’Atenció Primaria i cobro un complement de exclusivitat.

   Dons be durant l’any 2008 mentre treballava adscrit a la Regió Sanitaria per dirigir el Pla d’immigració i cooperació de les comarques de Girona, al departament de salut va demanar-me la meva col•laboració com assessor tècnic dels Plans Directors d’immigració i Cooperació del Departament de salut de Catalunya.

   En el curs de aquest assessorament s’ha me va demanar la meva implicació i participació en la negociació de un “Conveni de col•laboració entre el departament de salut de la generalitat de Catalunya i la fundació “la caixa” per a la implementació d’un projecte de mediació intercultural en l’àmbit sanitari a Catalunya” per un valor inicial de 1.317.279 €

   Un bon dia la directora del Pla Director d’Immigració del departament de salut va enviar-me l’esborrany del conveni perquè el valores.

   Imagineu la meva gran sorpresa, quant vaig veure que, en el pressupost del conveni hi havia el meu nom i cognom amb la xifra total de 51.251 € al costat, un apetitós sobresou a cobrar per les tasques de coordinació de tres cursos formatius, conjuntament amb dues altres persones també funcionaries publiques com jo.

   Per orientar-vos: tres cursos de 200 hores de promig costaven la “friolera“ xifra de 601.633 €, dels quals; nomes 41.400 € el 7 % del total del pressupost dels cursos es destinaven al professorat , mentre que les tasques de secretaria, administració, supervisió, avaluació i coordinació del curs es repartien el disbarat de 553.661 € , exactament el 92 % de pressupost total.

   Acceptar allò hagués significat prevaricació i estafa publica per la meva part a mes, no entenia com el departament de salut me proposes tal disbarat. A mes aquell pressupost mostrava una mala distribució de sous i eficiència “cero patater”o. Tot sorprès vaig trucar per telèfon al cap d’àrea sanitari del servei català de la salut per recordar-l’hi que com a funcionari de cap manera podia cobrar res i que fotessin el fotut favor de traurem de aquell pressupost. Posteriorment vaig denunciar-ho com a membre al comitè pedagògic del curs que no ho va acceptar fer-ho constar amb acta. Cal recalcar que en aquell pressupost hi havia treballadors públics com jo que s’enduien per exemple un sobresou de 93.000 € per coordinar tres cursos de 200 hores, un altre que com secretaria dels cursos s’emportava 88.592 €.

   El resultat de tot això es que totes les institucions publiques implicades en el conveni: tant al Pla Director d’Immigració (PDI), com el l’Institut d’Estudis de la Salut (IES).i posteriorment la delegada territorial de salut de Girona varen apartar-me de les meves funcions. Podríem dir que en varen aparcar dintre de un armari i lo mes sorprenen; quant vaig denunciar-ho tot a la consellera per correu Electronic, aquesta Señora tampoc va tenir la dignitat de contestar-me. Fins i tot gent del Departament de Salut va arribar a suggerir-me que ho cobres , dons sempre es pot al•legar que les tasques les fas fora del horari de funcionari públic.

   Pues be, ara que tinc l’oportunitat de fer-ho públic a la vostre pagina Web he cregut oportú denunciar-ho.

   Mentre i des de llavores sempre m’estic fent la mateixa pregunta:

   Que ha passat amb aquest conveni, com s’han gastat els cales i amb quina eficiència?

   No en tinc ni idea però Ja os ho podeu imaginar.

   salut i plaer

   Auquer Framis

  2. lluis
   26/11/2012 at 21:11

   Benvolgut Auquer : Aquest fet l’has denunciat a la Fiscalía ?

  3. Quevedin
   27/11/2012 at 06:03

   Magnífico vídeo. Cambiando nombres y detalles, lamentablemente se podría aplicar en muchas otras Comunidades. Sois fundamentales. Se te olvidó otra característica más: el personalismo (“el estado soy yo”), que favorece el apoltronamiento y la identificación persona – cargo – país. Así, cualquiér crítica es una crítica a la patria.

  4. aimee rocha
   27/11/2012 at 19:37

   No BRasil acontece a mesma coisa…corrupção, riquezas mal distribuidas e muita pobreza! SOS!

  5. Malcolm Mudie
   27/11/2012 at 19:48

   Re: Video” Catalunya, Finlandia o Guinea Equatorial? – Artur Mas i els bananos”. Muchas gracias por darnos este video en castellano tambien. Soy uno de estos que tiene pro0blems con catalan hablado. Pero apopyo totalmente vuestros actividades y ojala que pudiera ayudar en sus intentos a crear una mundo mejor. Gracias, Malcolm Mudie

  6. anacanudas
   27/11/2012 at 22:24

   Es nota que no coneixeu Guinea Ecuatorial, ni com viu la gent, i quin es el grau de corrupció, i voldria que la critica de Moises al desert la portessiu no només al dret a decidir i deixar-nos sense un país independent que pugui decidir tot, i parlant de llibertat, parleu de la corrupció dels altres, com Moncada i Sabadell i de tot el que ha fet el tripartit, denuncieu tots i totes les vergonyes, podria caure Mas, i tots els polítics quan siguem independents… Licon es un referent, però EEUU no gaire, en quan a corrupció ni drets socials, així que des de les esquerres, a veure si us mostreu alguns menys prepotens i teniu en compte que dels que no hem votat al Mas, preferim anar tots a una units, a la llibertat i la independència i no ser tant papistes, que al final em fa vergonya ser d’esquerres.

  7. 28/11/2012 at 16:15

   Que en estos momentos alguien se atreva a denunciar a los “intocables” es un gran trabajo.

   Que tal –cafeambllet- denuncias-??

  8. Ramon
   01/12/2012 at 10:20

   Josep: El càs que expliques em respon moltes preguntes.
   Jo també soc metge de primaria de l’ICS i estic tip de veure
   tota mena de cursos,plans directors,plans estrategics,etc…
   que acaben en no rés.sempre m’havia preguntat per que s’organitzen tantes coses inutils.La teva experiencia m’ha donat la resposta.

  9. ANTONIO
   07/12/2012 at 12:25

   valiente denuncia ¡si señor! me gusta como has hecho la denuncia para que Cataluña no se vea como insolidaria en en la nación.

  10. seek
   08/12/2012 at 16:21

   Los catalanes tienen lo que merecen…Mas es el presidente por votos recibidos. Hay catalanes que necesitan cirugía urgente pero por recortes tienen que esperas antes que le atienden…pero el mismo catalán prefiere estar en casa, con dolor; pero ver las películas en la idioma catalán…creo que esto dice todo.

  11. joan
   13/12/2012 at 19:34

   Excelent treball tots hauriem d’aprendre de vosaltres i ser valents per anar endavant i netejar el país. Per ser lliures i independents abans hem de netejar les clavegueres, ser independents amb la mateixa merda al poble no li arregla res.

  12. Un madrileño que ha viajado
   16/12/2012 at 21:42

   Muchas gracias por este magnifico trabajo, gracias por ponerlo en castellano, la verdad es que no son imcompatibles. España esta llena de grandes y bonitas lenguas, culturas, pueblos, paisajes, costumbres, etc… pero sobre todo de grandes y buenas personas. Somos capaces de vivir en concordancia segun nuestros origenes y creencias, no pregunto, afirmo. Lamentablemente tenemos una casta politica de hace unos años a esta parte que entre lo que se llevan y lo que nos quitan, lo que nos dicen y luego hacen, lo que predican y el ejemplo que dan, me siento profundamente avergonzado de hablar de españa en el extranjero. da igual de donde seas, andaluz, gallego, catalan, vasco, madrileño……… no hay por donde cogernos. Nuestra imagen, la que dan estos “iluminados” de la politica, es una autentica verguenza. No hay uno solo que tenga un cociente intelectual en positivo, han despilfarrado, han mirado unicamente para ellos y sus amigos, sustentando ante todo su cargo, el poder y el poder seguir con lo mismo. No se consigue que la justicia los juzgue porque entre ellos se tapan con acuerdos de despacho y no pasa nada. Creo que ya esta bien de tanto mangoneo, y de tanto hablar de lo mejor para cataluña, madrid, andalucia, etc…. Hablan de sus egoismos, no tienen la mas minima conciencia de lo que signifa servir al ciudadano. Sus cerebros han implotado de tal manera que son como agujeros negros de la politica, que se nutren de la ciudadania, para seguir en los cargos, a costa de lo que sea necesario, recortes, ajustes, miseria, lo que sea, da igual. Todo menos dimitir y dejar paso a nuevas personas que quieran adquirir el compromiso de servir a la comunidad, en el buen sentido de la palabra.
   No estoy hablando de politica, estoy hablando de sentido comun, de dejar de decir mentiras, de las colas que hay en los comedores sociales, de la gente que esta en la calle.
   Alguien dijo una vez, cual mas peligroso es un imbecil que un delincuente.

  13. Visca Catalunya
   21/12/2012 at 21:19

   Gràcies Marta i Albano i gent solidària.
   Si aquesta és la Catalunya que volem els nazionalistes de bananes y de sang estudiada a laboratoris propis amb diners de tots, millor s’en vagin a la merda (el camí de la qual està a les “cloaques”). Es clar que per els mateixos no s’aniran si no son tots nosaltres que els hi donem l’empenta.
   Si això no és terrorisme?????

  14. Visca Catalunya
   22/12/2012 at 20:59

   Quina por em feu ara ERC. Voleu part del pastís?. Perquè per aconseguir fer una consulta al poble no s’ha de recolçar i menys col.laborar amb els corruptes de dretes nazionalistes i fatxes i capitalistes catalans. I més quan el poble “EL DE VERITAT” i no el d’ hont, a retirat el seu recolçament a la dreta política i mediàtica. Però, es clar, vosaltres esteu ja acostumats a viure dels diners d’un poble que creieu és “BABAU”. Espero que la propera consulta rebéu el mateix tracte què la dreta ara.
   Adeuuuuuuuuu ERC.
   Molta gent com els de cafeAMBllet

  15. Elisa Carreras
   26/12/2012 at 16:17

   Gracias por traducir el video al castellano!

  16. Pontevedresa
   28/12/2012 at 20:18

   Marta parece que podría ser Presidenta de la Generalitat y hacerlo mucho mejor que el sr. Más. Cuando leyó este alegato todavía no se habían llevado a cabo las elecciones, y todavía no sabíamos los millones de Suiza, ni cómo volaban las bolsas con billetes de 500 euros que transportaba en uno de sus 17 coches uno de los hijos de la saga de apañadores que han criado los Puyol Ferrusola, millonarios por la cara, porque nadie trabajando decentemente consigue un patrimonio de cientos de millones de euros a la temprana edad de 40 años. ¡Bien por Marta, espero que siga luchando con el mismo ánimo¡

  17. ANS. HISPANO
   18/01/2013 at 05:20

   “Los diferentes reinos de España
   son de una misma carne y de una misma sangre”

   (Ramón Muntaner)

  18. 14/02/2013 at 23:35

   nos an saqueado todo el bienestar q teniamos es una pena como PAIS no tenemos politicos onrrado solo tenemos q CHORIZOS.

  Deixa un comentari