• “El PDF de la vergonya” AVÍS: Aquests documents poden ferir la sensibilitat.

  by  • 21/06/2012 • Portada • 22 Comments

  Fa poques hores van tenir accés a un document totalment degradant. Un document que ens obre la porta a una sanitat pública catalana molt malalta. És un document dur de visualitzar però creiem que val la pena. Si us agrada compartiu-lo.

  Atentament,

  La Redacció del cafèambllet

  22 Responses to “El PDF de la vergonya” AVÍS: Aquests documents poden ferir la sensibilitat.

  1. Emili
   21/06/2012 at 17:39

   Una altra vegada, gràcies per seguir fent el què feu. Quan he llegit que la informació podia ferir la sensibilitat he pensat que davant del què s’està veient era exagerat, però estic escrivint amb l’estomag regirat. Gràcies, teniu tot el meu respecte. Emili

  2. JV+
   21/06/2012 at 20:19

   Endavant amb la vostra valent tasca !!!

  3. Jaume
   21/06/2012 at 22:32

   Gràcies a vosaltres ens enterem de la podridura que ens en volta.Tot el meu suport en aquesta tasca que, es evident que tota aquesta gentusa vol silenciar.

  4. Marta
   21/06/2012 at 23:22

   Encara trobaran alguna manera de disculpar-los, ja veureu, estem en mans de la mafia i tenen un muntatge en el que tot el que fan és legal, encara que sigui tan inmoral que no ho podem entendre.
   Sembla mentida com aguantem.

  5. xavi
   22/06/2012 at 08:51

   La pressió de la gent informada és una de les millors eines per destapar tots aquests delictes i empresonar (ja sé que ara per ara sembla utòpic) a aquesta gentussa. Difonguem entre tots al màxim. No ens deixem endur pel cansament. Insistim, compartim, difonguem!!! Només el coneixement pot fer-nos lliures. Gràcies Cafeambllet, això és periosisme de debó, això és dignitat. Endavant!!!

  6. Maria
   22/06/2012 at 10:59

   Els ciutadans de Reus portem anys patint els desoris de Sagessa en particular i d’Innova en general….els qui hem tingut la dissort d’estar adscrits a un cap de Sagessa podem corroborar com els expedients es “perden”, les derivacions s’eternitzen (si és que s’arriben a gestionar) i com els canvis de metge cap a centres de l’Ics son sistemàticament boicotejats. El que passa a Reus amb les empreses municipals és una vergonya que tots els reusencs i reusenques portem molt de temps patint i pagant.

  7. Conx
   22/06/2012 at 14:53

   Gracies per aquest document infografic tant complet,… per tal de poder fer difussió no només a les nostres terres, jo us demanaria si poguessiu fer algun document semblant en castellà,…

   Si la pressió social i mediàtica ha aconseguit que dimiteixi Dívar, podem aconseguir que moltes persones no només d’aquí puguin deturar aquesta situació, i posar contencions a tanta inundació de prevaricadors i especuladors.

   Si necessiteu traductors, de la informació no dubteu en comptar amb mi.
   Tinc temps disponible.

   Però un enllaç com aquest pujat al twitter castellanoparlant, o inclus anglofon o francofon, podría estar bé, per poder fer pressió.

   Gràcies

  8. 22/06/2012 at 15:08

   GRACIES GRACIES per seguir denunciant i compartint informació com aquesta. Tot a la lluita per la justicia!! Algu sap on es por aconseguir la adreça del senyor Carles Manté??

  9. Gus
   22/06/2012 at 23:05

   Es un pais de lladres y ganduls, en tenim molts ejemples, podiem començar amb Duran i LLeida que fa molts anys que viu a les nostrers costelles a tall de rey. A vere si podem fe saltar a tots los Divar . Salutaçions companys.

  10. Vicent
   23/06/2012 at 11:20

   Us encoratjo a que continueu fent aquesta tasca desvetlladora, pesi a que li pesi, per què es ben cert que els mitjans de comunicació majoritaris es centren, cada cop més, en bajanades de dubtosa qualitat informativa. En una democràcia, l’oposició i els mitjans, haurien d’actuar com a controladors de l’activitat del partit governant. Els últims anys assistim a una conveniència entre polítics, banquers i determinants empresaris dels “mass media” en tapar-se mútuament les (des)vergonyes. Avui per avui, el text constitucional i l’estatut de Catalunya són anècdotes ràncies dintre del discurs dels “nostres representants polítics”. Denunciar amb valentia, com feu vosaltres, és l’única opció que ens queda a una ciutadania enganyada i decebuda. Gràcies un altre cop!

  11. 23/06/2012 at 11:23

   Haber si pensamos menosn en la pelota y nos damos cuenta de lo que ocurre. saludos

  12. 23/06/2012 at 20:20

   Moltes gràcies!
   La vostra feina i la del David Vidal és imprescindible!
   Bona revetlla i esperar esdeveniments després de tot el que heu ventilat.

  13. Juan
   24/06/2012 at 22:30

   Si haguesin iniciatives com la de cafeambllet en la resta del país segurament ens adonariem de que el que està passant a Tarragona és presuntament el mateix que passa a reu del territori, els amos del “cortijo” fa temps que es dediquen a l’expoli del sistema públic català de salut, el seu objectiu ha estat sempre direccionar els fluxes econòmics públics cap els seus negocis i interesos, tenen els instruments i els fan servir. Fa falta coordinar acions i investigacions i posar en marxa iniciatives populars legislatives que vagin encaminades a vigilar i protegir els recursos públics o en dos legislatures s’han carregat el sistema públic.

  14. Manel Moreno Navas
   26/06/2012 at 08:15

   Us envio aquestes línies en nom de la Maria Pérez, ja que aquesta persona no sap escriure. La meva cunyada, es adir, la Maria en comenta, que ella no entén que una persona que cobra una pensió de 300 € al mes i 250 de viudetat, tingui que pagar 5 € cada més i pensa que els que haurien de fer es tornar tots els diners que han robat molts polític, que no tenen vergonya.
   Per quina raó sempre ens toca pagar als catalans més dèbil, des de el meu punt de vista tots els polític haurien de dimitir.
   Jo crec que tots els jubilats, que hem treballats moltíssim per pujar aquets país hauríem de fer la pressió social suficient per aconseguir aturar aquesta situació que petin, les persones grans de Catalunya.
   Gràcies.

  15. sino
   29/06/2012 at 10:18

   GRACIAS, GRÀCIES, GRACIAS I GRÀCIES!!!!

  16. Anakin Skywalker
   29/06/2012 at 18:33

   … i aquestes empreses que citeu no estaven auditades anualment ? i qui era que les auditava ?

  17. Raül
   16/07/2012 at 09:15

   Bon dia,
   Crec que tot això es escandalós com dieu i com es pot demostrar, però m’agradaria fer una sèrie de preguntes, no per molestar o fer sentir malament a ningú sinó per arribar a conèixer tots els punts de l’historia completa.
   1.- Això es responsabilitat del govern d’en Mas com dieu o pregunteu que fa al respecte, o els anys de tripartit socialista i d’esquerres s’ha mirat cap a un altre canto perquè tot anava be i tampoc han fet res al respecte?
   2.- Es cosa de fa dos anys totes aquestes actuacions de directors i vicepresidents o van començar fa temps? Em vull referir a si són degudes al canvi de govern quan ha sorgit tot això o si quan el govern socialista estava en situació de poder haver-ho aturat no va fer res al respecte perquè només estava pendent de mantenir i augmentar un estat del benestar encara que fora desmesurat i insostenible?
   2.- Es normal que es firmin aquest contractes des dels ajuntaments amb empreses privades sense tenir un pressupost i un abast dels treballs que es contractaran? O es millor signar sense saber i esperar desprès les conseqüències? En cas que s’hagi de fer aquest contracte no hauria d’haver sigut a concurs públic o els responsables del ajuntament van fer-ho a dit?
   3.- Personalment he pagat l’euro per recepta (feia 3 anys que no necessitava de receptes i just surt la norma que em toca). Voleu dir que es normal (tinc amics, familiars i coneguts) que disposen a casa seva de caixes i caixes de medicaments que no fan servir i només ho tenen per si un cas, he arribat a veure 8 caixes d’Ibuprofens per una família de 3 persones perquè l’avi els pot comprat a la farmàcia casi gratuïtament.
   Pregunto si la gent no tenim mesura no es correcte posar una per evitar els excessos?
   No vull molestar a ningú ni que penseu que faig demagògia, només son preguntes que hem venen al cap veient com s’ataca al govern que tenim ara quan abans no es feia res d’això o com a mínim no tenia tant reso com ara.

  18. Raül
   17/07/2012 at 09:20

   Que vol dir que el meu anterior comentari esta pendent de moderació…aproximadament des de fa 24 horas…

  19. Montse
   07/08/2012 at 13:34

   M’agradaria contestar al Raül….
   Aquest tipus de corrupció que s’està donant és el fruit de la ordenació de la sanitat catalana que va fer CiU fa 30 anys sota els governs de Jordi Pujol (pare de la pàtria)… Evidentment, en aquest cas hi ha hagut connivència dels socialistes (el CHC és entitat de filiació socialista, com UCH ho és convergent), l’anomenada sociovergència (hoy por ti, mañana por mi) i és per això que durant els governs tripartits no es van destapar els escàndols. Però dit això, la responsabilitat de CiU és EVIDENT i la dels diferents governs convergents també (l’actual inclós). Si us plau que no ens cegui la nostra simpatia política.
   Per cert, els usuaris també fem un mal ús en ocasions, però si no estic equivocada qui recepta, qui demana proves, etc.. no és l’usuari sinó el metge. Les mesures per evitar l’abús mai haurien de penalitzar el més dèbil

  20. Maria
   30/12/2012 at 13:59

   És iimportant saber tot el que estan fen amb el que és públic, però a ells se’ls enfot, fan les lleis perquè els protetgexin, per tant ens toca fer servir el cap per veure de fer-los fora, a més de denunciar-los, hem d’anar més enllà (cadascú sap que és anar més enllà…)

  21. 31/12/2012 at 12:20

   Opino que abans o lo primer de la independència és una neteja total, i començar per “0”; sinó tindrem el virus expandint-se encara amb més poder i impunitat. Això preocupa i molt, – vist el vist, – les persones serem encara menys i solament, – com ara, serem una vaca lletera per munyir i rebentar fins que en comptes de llet surti sang. És un moment crucial, i no pel que ens diuen o volen fer veure. No més amics de la corrupció i dels negocis a costa del país i de l’esforç de les persones, d’enganys i mentides. Volem gent profundament honrada, compromeses totalment per les persones i el país, enemics dels negocis fàcils i fantàstics. Pitjor que els que hem viscut no ho faran mai,- però almenys hi haurà honradesa i un futur per a tots.

  22. Antonio Rumi
   10/01/2013 at 13:39

   Hola, amigxs:
   Desde Extremadura y Andalucía enhorabuena una vez más por vuestro dignísimo trabajo, animaros y desearos salud y bien para este nuevo año en el que con vuestro esfuerzo y el de todos cambiaremos este paisaje.

  Deixa un comentari