• Josep Marigó: de polític ‘indignat’ a alcalde ‘indignant’

  by  • 07/08/2011 • Portada • 4 Comments

  El passat 21 de juliol vaig assistir al Ple Municipal de Blanes amb la intenció de fer ús de la paraula al torn de preguntes, al final de l’acte. La idea era traslladar al nou alcalde de Blanes, Josep Marigó, una sèrie de preguntes sobre els detalls de la feina que fan les empreses contractades per gestionar la Corporació de Salut Maresme i La Selva (CSMS)

  Preguntes com el cost que tenen per a la CSMS els contractes amb la multinacional Consultoria i Gestió S.A. (CiG S.A.)

  Preguntes com quant havien costat els 4 informes que la CSMS va encarregar a CiG S.A. l’any 2008 i els seus continguts

  Preguntes com quin % representaven a la CSMS els contractes de menys de 12.000 euros que no necessiten concurs públics…

  Preguntes que –en un moment en que veiem com es desmantellen serveis bàsics per als ciutadans per ‘manca de diners’- creiem que són molt escaients.

  Després de 4 hores de Ple Municipal finalment ens va arribar el torn de formular aquestes preguntes… lamentablement, però, vam ser interromputs constantment, se’ns va intentar impedir dir-les en veu alta i per resposta vam haver de sentir de boca de l’alcalde que el que ens passava a nosaltres –al que fem el cafèambllet- és que estem “obsessionat amb el tema de la sanitat”

  Doncs si, senyor Marigó. Estem obsessionats amb el tema de la sanitat… igual que ho hauria d’estar vostè, en la mesura en que veu com els milers de blanencs als que vostè representa es queden sense serveis vitals per a la seva salut.

  Durant els quatre anys que va passar a la oposició, en més d’una ocasió,  Marigó va abandonar indignat la seva cadira al ple municipal com a protesta per l’actitud de l’anterior alcalde –Josep Trias- en vers la participació ciutadana.

  Ara, amb el bastó d’alcalde a la ma, aquell polític ‘indignat’ s’ha convertit en un ‘alcalde indignant’ que, pel que sembla, deu tenir una bona assegurança de salut privada…

   

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  4 Responses to Josep Marigó: de polític ‘indignat’ a alcalde ‘indignant’

  1. Sara Ortiz
   07/08/2011 at 13:33

   Al Senyor alcalde l’hem d’exigir que faci el correspon al seu càrrec, es a dir, que defensi els serveis bàsics per a la seva població. Si no ho fa hauriem d’aprendre d’en Chàvez i demanar un referèndum revocatiu. Potser si ho fessim amb prou força començarien a tremolar.
   Ara que, de fet, aquest referèndum ho hauriem d’exigir per al govern de la Generaitat actual.
   ¿No es pot demanar un referèndum amb un número determinat de signatures de la població? M’agradaria que algú ens ho expliqués.

  2. Antoni Figueras Gil
   08/08/2011 at 19:45

   Com de costum el Sr. Marigó també s’indigna com qualsevol polític i mai es mulla quan se li fa alguna pregunta, (suposo segons ell),impertinent. I que més impertinent pot ser que: preguntar-li per l’assistència sanitària dels seus conciutadans a els qui té l’honor de representar.
   Senyors periodistes del “Cafeambllet”, si volen obtenir respostes no els preguntin als nostres polítics, preguntin al Poble, aquest si que està indignat, encara que siguin del partit del Sr. Marigó.

  3. Helena C
   14/01/2012 at 09:42

   No necesitan seguro privado porque con una llamada de teléfono ya lo tienen solucionado, y no hace falta ser alcalde, con amigo de algún politicucho que conozca a quien tiene que conocer, basta.

  4. JUAN ANDALUS
   25/02/2012 at 09:53

   Soy seguidor de este valiente que se ha concentrado en desenmascarar una parte de la corrupcion que conoce muy bien y que nos toca lo mas importante: la vida. No olvidemos que estas grandes redes de corrupcion que hay en Cataluña, estan muy extendidas a todos los niveles, contaminando a todas las administracciones. Todos a coger un trozo del pastel, en cuanto ha habido oportunidad de chupar, como no hay casi control, pues a chupar, no importa el resultado del sufrimiento de las victimas. No olvidemos que aunque sea mas dificil de ver, TAMBIEN NOS HAN ROBADO LA JUSTICIA, De hecho para que se haya podido generalizar la corrupcion politica como lo ha hecho es porque han promovido que el cancer de la corrupcion domine la generalidad del sistema judicial. Dando FACILIDADES a los Jueces y Fiscales para que se puedan vender y dictar sentencias prevaricadoras con total inmunidad.Siempre hay en los juzgados en juego muchos millones de euros, y abogados con buenas redes de traficos de influencias con sicavs y paraisos fiscales..Quien pone el cascabel al gato? Unamosnos y exijamos nuestro poder contralando al controlador con 2 cositas; Jurado popular real y no los sainetes que nos montan para juzgar a jueces y politicos. No un juez juzgando a otro juez. Agencias Independientes donde los ciudadanos acudamos a presentar denuncias contra nuestros funcionarios anonimamente. Asi sin miedo a represalias, en estas agencias pueden investigar,fiscalizar y controlar la instruccion y puesta en marcha de cada jurado del pueblo para juzgar a jueces, fiscales y politicos . !ya vereis como andan mas derechitos y mas trasparentes!

  Deixa un comentari