• Felip Puig a Calella

  by  • 27/07/2011 • intern • 0 Comments

  DIVENDRES 29 DE JULIOL, EL CONSELLER FELIP PUIG ÉS A CALELLA PER A LA SIGNATURA DELS CONVENIS DE RESCAT I SIPCAT

   

  Posteriorment tindrà lloc la inauguració de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana conjunta Mossos d’esquadra i Policia Local a la plaça Vicenç Ferrer

   

  Divendres 29 de juliol a les 12.00 hores el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Felip Puig, serà rebut a l’Ajuntament de Calella per tal de signar amb l’alcaldessa Candini els convenis RESCAT i SIPCAT que integren la Policia Local en les xarxes d’Emergències i Informació policial de Catalunya; ambdós mantindran una trobada amb la Junta de Seguretat Local i posteriorment es desplaçaran fins a la plaça Vicenç Ferrer per a inaugurar la nova Oficina d’Atenció Ciutadana conjunta Mossos d’esquadra i Policia Local.

   

  RESCAT és la xarxa de Radiocomunicacions per a les Emergències i la Seguretat de Catalunya; es una xarxa de país que serveix a tots i cadascun dels col·lectius implicats en la seguretat i les emergències de les administracions públiques, i està oberta, en front del tancament anterior de les xarxes independents, afavorint sinèrgies, fluxos d’informació, i coordinacions dels diversos col·lectius que intervenen en un fet.

   

  SIPCAT és d’un aplicatiu per a la gestió de policies locals. Està concebut per facilitar el treball de les policies locals: recollida i resposta d’incidències, planificació de serveis, elaboració d’informes, etc. Inclourà la integració amb el SIP dels Mossos d’esquadra, amb el GIS (Sistema d’Informació Geogràfica) i amb el sistema d’emergències C112.  Aquest sistema és propietat de la Generalitat i es posa a disposició pels ajuntaments de forma gratuïta.

   

   

  Recordatori

   

  ACTE:           Conseller Puig signa els convenis RESCAT I SIPCAT

   

  DIA:                Divendres, 29 de juliol de 2011

   

  HORA:           12.00 h.

   

  LLOC:           Ajuntament de Calella

   

  About

  Per contactar-me: noupaper@gmail.com Per seguir-me a Twitter: @_cafeambllet A Facebook: cafeambllet

  http://www.cafeambllet.com

  Deixa un comentari